Відкриття навчального року у недільній школі при парафії Різдва Пресвятої Богородиці м. Хмельницького

      Коментарі Вимкнено до Відкриття навчального року у недільній школі при парафії Різдва Пресвятої Богородиці м. Хмельницького

dsc_810525 вересня в День катехита при катедральному храмі «Різдва Пресвятої Богородиці» м.Хмельницького відбулось святкове відкриття навчального року у недільній школі. Урочисту Cвяту Літургію, на якій були присутні вихованці недільної школи, очолив синкел Кам’янець-Подільської Єпархії отець-мітрат Іван Данкевич, який і звернувся до присутніх із духовним словом. Отець привітав катехитів парафії із Днем катехита, нагадав усім присутнім про головного катехита нашої Церкви – Ісуса Христа, наголосив, що кожен катехит повинен носити у собі образ Ісуса Христа. Отець зауважив, що усі присутні також є катехитами у своєму повсякденному житті, тому й закликав, щоб наші слова повчання ніколи не розходилися з ділами.

dsc_8122Після Літургії отець прочитав молитви благословення дітей на початок навчання й окропив присутніх дітей, батьків й рідних свяченою водою. Опісля для батьків, діти яких будуть відвідувати заняття у недільній школі, катехитами Нагорною Ольгою та Цимбалюк Оленою були організовані батьківські збори, на яких вирішувались певні організаційні питання, оголошено розклад занять недільної школи, уточнено списки груп.

Катехит Олена Цибалюк

Більше фото тут