Архиєпископ і митрополит кир Василій Семенюк очолив святкове богослужіння на парафії “Архистратига Михаїла” у м. Хмельницькому

      Коментарі Вимкнено до Архиєпископ і митрополит кир Василій Семенюк очолив святкове богослужіння на парафії “Архистратига Михаїла” у м. Хмельницькому

bov_001421 листопада 2016 р.Б. у м. Хмельницькому на парафії “Аристратига Михаїла” з нагоди храмового празника відбулась Архиєрейська Божественна Літургія, яку очолив Ариєпископ і Митрополит Василій Семенюк, адміністратор Кам’янець-Подільської Єпархії у співслужінні з священниками Хмельницього деканату. Богослужіння своїм співом супроводжували семінаристи Тернопільської вищої духовної семінарії ім. патріарха Йосифа Сліпого.

Після Богослужіння архиєрей закликав усіх молитись за долю нашої країни, щоби був мир і не гинули кращі сини українського народу. Усі спільно молились гімн “Боже Великий Єдиний”. bov_0084Відтак владика подякував усім священникам за спільне богослужіння, відзначивши кожного зокрема, та побажав ревності у служінні, щоб могли достукатись до сердець усіх людей, до яких будуть звертатися, щоб сміливо несли слово Боже та молитву. Нехай Господь усіх вас кріпить. Також владика подякував пароху о. Віталію Футорському за плідну працю на повірених йому парафіях та зазначив, що о.Віталій є також головним військовим капеланом Кам’янець-Подільської Єпархії та напевно знає уже всі блок-пости, бо ревно виконує своє служіння також і для воїнів, які є на сході України.

Також владика привітав усіх військивих, парафіян та гостей, що були присутні на богослужінні. Відтак були вручені грамоти усім, хто долучився до будівництва та благоустрою храму “Архистратига Михаїла”.

bov_0137о.Віталій подякував Митрополиту за його Архипастирський візит, за його молитву та співпереживання у кожних справах. Ці зерна, що ви засіяли, владико, проростуть і наступного року парафія уже не зможе вмістити усіх молільників у храмі.

ВІдтак відбулось освячення води на подвір’ї храму, після завершення якого митрополит окропив усіх освяченою водою.

Парафіяльна спільнота та жертводавці організували солодкий фуршет та перекуску для усіх присутніх. Дякуємо усім, хто долучився до організації святкувань.

Фоторепортаж події