Священники завершили чергову місію у зоні АТО

      Коментарі Вимкнено до Священники завершили чергову місію у зоні АТО

img_20161117_114206Із капеланським служінням о. Теодор Нагорняк, ігумен Чину святого Василія Великогоу м. Бучач, о. Ігор Топоровський та о. Тарас Хом’юк з 8 по 22 листопада перебували у зоні АТО. Метою поїздки було відвідати бійців, які перебувають на Сході, передати їм різного роду допомогу, духовно підтримати воїнів.

20161114_172055«Свої поїздки ми поєднуємо із волонтерством. Кожного разу привозимо як продукти, так і теплий одяг», – розповідає о. Тарас Хом’юк, священик Кам’янець-Подільської єпархії УГКЦ. – Велика подяка Митрополиту Василію (Семенюку), священикам та добродіям, які допомагали у поїздці».

У цей раз завдяки підтримці та супроводу командирів священики відвідали міста Старобільськ, Лисичанськ, Сватове, Щастя, p_20161110_153504Станиця Луганська і Авдіївка.

«Кожен день був дуже насиченим. Здавалося, що пройшов не день, не доба, а цілий тиждень, – продовжує о. Тарас. – Не легко дивитися в очі військових, які дуже сумують за своїми рідними, дружинами, дітьми. Однак попри всі труднощі, наші хлопці є оптимістично налаштовані, їм не потрібно пояснювати, що таке патріотизм. Вони відверто та з гордістю говорять «Слава Україні!»

Джерело: Тернопільсько-Зборівська Архиєпархія УГКЦ