Перша формаційна зустріч Школи Християнського Аніматора у Хмельницькому

      Коментарі Вимкнено до Перша формаційна зустріч Школи Християнського Аніматора у Хмельницькому

IMG_20170318_112749Як молодим і активним людям знайти своє місце на парафії, зрозуміти, чого від них хоче Бог? Що вони можуть зробити для своєї парафії? Відповідь тепер знають учасники першої формаційної зустрічі Школи Християнського Аніматора.

18 березня, з благословення Архиєпископа і Митрополита Василія Семенюка, адміністратора Кам’янець-Подільської Єпархії, соціальна ініціатива УГКЦ «Хтось не зробить!» спільно з ХОБФ «Карітас» організували цю подію. Захід проходив при катедральному храмі Різдва Пресвятої Богородиці м. Хмельницького, P_20170318_130431розпочався і закінчився спільною молитвою, яку проводив митрофорний протоієрей Іван Данкевич, синкел Кам’янець-Подільської Єпархії.

Активна парафіяльна молодь, що приїхала з Камянця-Подільського, Жванця, Дунаївців, Волочиська, Старокостянтинова, Красилова, Городка, Славути, Шепетівки, Нетішина і Хмельницького провела цілий день навчаючись, спілкуючись та граючись.

IMG_20170318_134619Молодь намагалась віднайти своє покликання, зрозуміти хто такий аніматор і чим він може бути корисним на своїй парафії, також проводилось  Білійне Коло, Ігрологія та Молитва подяки.
Смачне та корисне частування також додавало сил. Вогник в очах учасників дав надію організаторам, що на наступну зустріч приїде ще більше учасників. Приємно, що молодь бере активну участь в житті єпархії.

Ольга Нагорна, Олена Демідас,

Соціальна ініціатива “Хтось не зробить”