Зустріч директорів регіональних представництв Благодійного Фонду “Карітас” у Хмельницькому

      Коментарі Вимкнено до Зустріч директорів регіональних представництв Благодійного Фонду “Карітас” у Хмельницькому

DSC_7718Цими днями розпочався всеукраїнський з’їд директорів регіональних представництв Благодійних Фондів Карітас. Захід розпочався з урочистого святкування 15 років від заснування Карітасу-Хмельницький 06 червня 2017 р.Б. та освяченням новозбудованого приміщення – Соціального центру для дітей та молоді. Соціальний центр для дітей та молоді з особливими потребами – це унікальний проект для Карітасу з DSC_7723залученням місцевих ресурсів. З’їзд директорів проходитиме з 06 по 08 червня у Готельно-ресторанному комплесі “Собков”. Такі зустрічі відбуваються щоквартально для обговорення нагальних проблем, ділення досвідом, успіхами реалізації проектів та залученні ресурсів.

DSC_7734У зустрічі беруть участь понад 25 представників БФ “Карітас” з усієї України. Також присутні Президент Благодійного Фонду Карітас Андрій Васькович, Генеральний секретар Дзвінка Чайківська, віце-президент Карітасу-України о.Андрій Нагірняк, програмний директор Анатолій Козак, менеджер з файндрейзингу Леся Басараб, директор з персоналу Вікторія Сосюра, директор з організаційного розвитку Михайло Кашин.

DSC_7741Захід проходить у формі живого спілкування, обговорення болючих тем, нагальних потреб діяльності фондів.

Програма зустрічі включає у себе доповідь президента Карітасу-України Андрія Васьковича на тему “Стратегія програмної діяльності”, доповідь директора з управління DSC_7750персоналом Вікторії Сосюри “Цикл управління персоналом на регіональному рівні”. Також на даний момент розпочатий тренінг “Локальний Фандрейзинг – практичні кроки”, який проводить Оксана Тюпа. Також соьогодні ще запланована розмова з президентом БФ “Карітас-України” Андрієм Васьковичем. На завтрашіній день заплановані ще декілька доповідей та підведення підсумків, які виокремить генеральний секретар Дзвінка Чайківська.

DSC_7719

DSC_7727

DSC_7729

DSC_7732

DSC_7743

DSC_7745

DSC_7748