У Хмельницькому завершилася зустріч усіх директорів БФ “Карітас” з усієї України

      Коментарі Вимкнено до У Хмельницькому завершилася зустріч усіх директорів БФ “Карітас” з усієї України

DSC_7758З 06 по 08 червня у м. Хмельницькому проходила щоквартальна зустріч усіх директорів Благодійних фондів “Карітас” УГКЦ з усіх регіонів України за участю Президента Карітас-України Андрія Васьковича та представників національного Карітасу з Львова та Києва.

DSC_7757Третій день зустрічі розпочався з представлення Хмельницького осередку БФ Карітас, зокрема спілкування з Шевченком Дмитром Валерійовичем – представником опікунської ради при БФ Карітас-Хмельницький, який здійснює контроль та фінансування “Соціального центру Святого Миколая Чудотворця для дітей та молоді з особливими потребами”.DSC_7772 п. Дмитро поділився досвідом багаторічного прагнення допомагати потребуючим, своїми поглядами на благодійність. Наголосив, що підприємці, жертводавці, які готові вкладати у благодійність є. Важливо щоби благодійна організація вміла цілком відзвітувати про використання коштів.

DSC_7760На закінчення менеджер з файндрейзингу Леся Басараб предствалила аналіз та обговорення трьох найбільших акцій, які щорічно проводить БФ “Карітас”, – це “Різдвяна свічка”, “Великодній кошик” та “Шкільний портфелик”. Такий аналіз є важливим, оскільки можна побачити помилки, слабкі сторони і при плануванні наступної акції можна було б їх уникнути.

Усім директорам наголошували на важливості спілкування з представниками влади, бізнесу та місцевими ЗМІ у пошуках залучення додаткових ресурсів для проведення цих акцій. Усіляко рекламувати себе, говорити про те хто ми є і що робимо. У свою чергу Карітас-України буде по-можливості просити всеукраїнське ЗМІ про висвітлення тих чи інших заходів.

Наступна зустріч директорів запланована на вересень.

DSC_7756

DSC_7761

DSC_7762

DSC_7765

DSC_7766