УКУ визнали університетом, де навчаються найрозумніші студенти країни

      Коментарі Вимкнено до УКУ визнали університетом, де навчаються найрозумніші студенти країни

Український католицький університет, за результатами дослідження, яке провела аналітична група порталу Тексти.org.ua., увійшов до трійки національних лідерів, ставши в один ряд з такими вишами, як Національний університет імені Тараса Шевченка і Національний університет «Києво-Могилянська академія». До речі, порівняно з 2011 роком він піднявся на 34 сходинки вгору.

Найкращими критеріями, на думку авторів дослідження, є рейтингові показники вступників на основі Зовнішнього незалежного оцінювання, а також показники вартості навчання і професіоналізму викладачів.

Середній показник результатів ЗНО вступників УКУ виявився найвищим у країні і складає 182,5 бала. Вартість навчання на контракті є теж дуже важливим критерієм, адже дослідження показало: що більша вартість навчання, то якісніші навчальні послуги пропонує університет.

Цьогоріч Український католицький університет своїм місцем навчання обрали 327 першокурсників, які вступили на 10 бакалаврських програм УКУ. Упродовж останнього року Університет, з одного боку, продовжував активно рости та розвиватися, з іншого – команда докладала зусиль до перегляду, покращення та наповнення новим змістом і якістю процесів, що відбуваються на рівні управління, а також змісту програм. Важливість такого підходу достатньо добре показала вступна кампанія Університету та її результати: кілька абсолютно нових міждисциплінарних програм, таких як етика-політика- економіка (факультет суспільних наук) і бізнес-аналіз (факультет прикладних наук) змогли залучити яскравих вступників.

За матеріалами Інформаційного ресурсу УГКЦ