У Кам’янці-Подільському відбулась молитовна Хресна Дорога вулицями міста

      Коментарі Вимкнено до У Кам’янці-Подільському відбулась молитовна Хресна Дорога вулицями міста

11 березня 2018 року Божого із благословення Високопреосвященнішого Архиєпископа і Митрополита Василія (Семенюка) у м. Кам’янець-Подільський відбулась велелюдна молитовна Хресна Дорога вулицями міста. Захід організований священниками, монахами та вірними УГКЦ міста. У молитовній процесії взяли участь  синкел Кам’янець-Подільської Єпархії УГКЦ о.м. Іван Данкевич, декан Кам’янець-Подільський о. Антон Федик, духовенство та монашество УГКЦ,а також запрошені Єпископ Римо-Католицької церкви Леон Дубравський, представники православних та протестанських церков.

Захід супроводжувався молитвами, розважаннями та співом семінаристів Тернопільської Вищої Духовної Семінарії ім. Патріарха Йосипа Сліпого. Учасники пройшли більше трьох кілометрів вулицями міста і завершилася хода біля церкви свв. Кирила і Методія отців Редемптористів.

На завершення до усіх присутніх звернувся о. Антон Федик, подякувавши єпископу, всім отцям, монахам та монахиням, семінаристам, усім вірним за спільну молитву та участь у Хресній Дорозі.

Підготував о. д-н Микола Шпітальний