У Хмельницькому протягом трьох днів тривали великопосні реколекції

      Коментарі Вимкнено до У Хмельницькому протягом трьох днів тривали великопосні реколекції

Із благословення Високопреосвященного Архиєпископа і Митрополита Василія (Семенюка) при Катедральному Храмі Різдва Пресвятої Богородиці м. Хмельницького 23-25 березня відбулись великопосні реколекції. На запрошення синкела Кам’янець-Подільської Єпархії о.м. Івана Данкевича для голошення духовних наук та потреб сповіді вірних у цих днях перебував протоїєрей Петро Жук – ректор Київської Трьохсвятительської Духовної Семінарії. Протягом трьох днів усі охочі мали можливість приступити до таїнства покаяння, а також роздумувати над духовними науками. Зокрема отець-реколектант з усіма присутніми розважав над молитвою Святого Єфрема (Сирина), духовними основами та сутністю посту, гріхом, який глибоко проникає у життя людини.

На завершення днів духовної віднови усі спільно молились Отче Наш та Богородице Діво в наміренні Святішого Отця, отець-реколектант уділив усім благословення та окропив усіх присутніх освяченою водою.

Отець Петро подякував за запрошення о.м. Івану Данкевичу  та усім присутнім за спільне пережиття та духовне збагачення. У свою чергу о.Іван  подякува о. Петру за його присутність та служіння усім вірним у цих трьох днях реколекцій. На знак вдячності отцю-реколектанту подарували декоративну свічку.