Один рядок з Біблії, що вирішить усі проблеми подружжя

      Коментарі Вимкнено до Один рядок з Біблії, що вирішить усі проблеми подружжя

Про цей рядок не говорять, його не зачитують на весільних церемоніях, його оминають, його не пишуть на вітальних листівках… Однак він точно здатен вирішити усі проблеми у шлюбі…

Цей рядок із Першого Послання апостола Павла до Коринтян “Кажу ж нежонатим та вдовицям, що добре їм, коли зостануться, як я, але коли не можуть стриматися, нехай одружуються…”

Апостол щиро радить не одружуватись, залишатись таким, як він, тобто не створювати сім’ї – і тоді точно ніяких проблем не буде!

Однак якщо ви вже наважились обрати для себе стан подружжя, то будьте певні: проблеми будуть і це нормально! Слід лише знати, як собі з ними давати раду. І ось декілька цікавих порад.

Є певні закони у відносинах. Закони, які діють для всіх: віруючих і невіруючих, християн і атеїстів. Ці закони – фізичні. Такі ж, як і сила тяжіння. Я можу не вірити в неї, але впаду, якщо не захочу ставати на сходинку.

Є безліч подруж, які або виконують правила відносин – і в них гарні шлюби, або нівелюють ними.

Ми живемо у суспільстві, яке вважає, що шлюб – це обмеження. Однак це зовсім не так.

Чоловічий мозок – це наче набір окремих коробок і найголовніше – щоб ці коробки ніколи не дотикались одна до одної. Якщо є конкретна проблема, то чоловік йде до конкретної коробки, витягає речі з неї, вирішує, і ставить на місце, намагаючись ні в якому разі не дотикатись інших.

Мозок жінки – велика кулька із провіддям, де все зв’язано між собою, як інтернетна мережа. І всіма процесами в їхньому мозку керують емоції. Саме тому жінкам є справа до всього і вони – нічого не забувають.

У чоловіків є особлива коробка, про яку жінки навіть не підозрюють, коробка, де нема нічого. І ця коробка – улюблена у чоловіків. Вони б завжди залишались у ній, якби була така нагода. Чоловіки можуть Нічого не робити.

Жінки цього не розуміють. У них завжди активно працює мозок. Вони не розуміють, як чоловік може сидіти – і просто не робити нічого, ні про що не думати. І ох як це жінок дратує!

Для чоловіків стан такого “безробіття” – чудовий спосіб уникати стресу. Натомість для жінок позбавитись від стресу – це виговоритись. Їм не потрібні рішення чи поради: лише вислухати їх.

І виникає ситуація, коли чоловік та дружина люблять одне одного. І коли з’являється якась проблема, кожен пропонує своїй половинці свій метод виходу зі стресу.

Чоловік каже: перестань думати і говорити про це. І жінка в той момент просто починає вибухати. Натомість дружина каже: поговори зі мною! чому ти не хочеш зі мною говорити? І такий метод остаточно добиває чоловіків.Ось таке непорозуміння!

Жінки від природи потребують більше слів, більше говорити!

5 хвилин для жінок і чоловіків – це зовсім різні об’єми часу.

Чоловіки і жінки говорять іноді однаковими словами, але різними мовами. В жіночому мозку багато місця для найдрібніших деталей. Чоловік дуже часто не пам’ятає про деталі. Для цього у нього просто не вистачає місця у мозку.

На запитання “як пройшов твій день” чоловік каже: нормально, бо в його пам’яті – це просто день. А для жінки – це неймовірна кількість деталей. Коли жінка щось розповідає, то вона заново все це переживає.

Якщо жінка дає настанови: винеси сміття, помий посуд, вклади дітей, то для чоловіка це приблизно означає:відпочинь, лягай спати, а діти нехай помиють посуд. Чоловік не здатен добре робити кілька справ одразу. Лише одну!

Жінки – жонглюють справами. Все і зразу. І думають, що чоловіки можуть те ж саме. Але так не є. Тому не варто говорити про важливе чоловікові, коли він зайнятий – мозок просто не сприйме цього. Саме тому виникає безліч конфліктів тоді, коли чоловік не чує того, що говорить жінка.

Секс – справа дуже важлива для обох в подружжі, однак надто – для чоловіків. Сексуальна активність чоловіків починається від моменту статевого дозрівання і знижується… зі смертю. І це так задумав Бог! І постійне статеве бажання чоловіка – це чудовий спосіб нагадувати йому, що жінку, насамперед, слід ЛЮБИТИ, дбати про неї. Саме тому такий нерозумний крок – передшлюбні стосунки, особливо для жінок. Бо жінка віддає те, що потрібно чоловікові і не отримує любові взамін.

Жінки від природи люблять віддавати, тоді як чоловіки брати, приймати. І жінка мусить навчитись мудрості, якщо хоче бути щасливою. Чоловіка слід просити про щось не раз, а декілька: щоб достукатись. Якщо ви хочете, щоб чоловік щось зробив: скажіть йому про це декілька разів.

І для жінок – це виклик, бо від природи жінка не хоче просити. Вона вважає, що чоловік має додуматись допомогти сам, якщо любить!

ДивенСвіт