Біблійні історії для дітей і не тільки

      Коментарі Вимкнено до Біблійні історії для дітей і не тільки

Шукай – і знайди

Як часто можна почути думки про те, що читати Біблію, особливо Старий Завіт, важко і незрозуміло. Однак…

«Однак всі міфи розвіюються, якщо взяти до рук “Білійні історії”, щойно видану  новинку від Свічадо, – пише у своїй статті на сайті «Дивенсвіт» Тетяна Трачук. – Незважаючи на те, що книжка ця – дитяче розвивальне видання, від неї важко відірватись і дорослому. Це я зрозуміла тоді, коли дошукувала останню тваринку із чергової біблійної історії.

Зручний формат і неймовірні ілюстрації діють магічно і перетворюють біблійні розповіді у захопливу дослідницьку гру.

Книгу відкриває розповідь про Ноїв ковчег, дивовижний ковчег – і справді дивовижно, як вдалось авторам ілюстрацій стільки всього вмістити у таку невеличку розгортку. Різнобарв’я заворожує – і тобі ну просто не встояти перед завданнями повишукувати потрібних героїв. Важко переоцінити розвивальну функцію цієї дивокнижки для дітей, бо я от, наприклад, виявила, що не знаю, як виглядають деякі тварини.  І це – уже з першої сторінки.

Далі, після оповіді про Ноїв ковчег,  вміщено розповіді про Єрихонські стіни, Давида і Голіяфа, Йону та велику рибу.

Справжнім відкриттям у цій книзі стали для мене самі тексти біблійних історій авторки Шарлоти Торейв – настільки щирі, прості і зрозумілі, що мимоволі відкриваєш для себе знані подій зовсім по-новому.

Мабуть, на книжковому українському ринку зараз важко знайти подібний аналог для дітей. Інтерактивне пізнання Біблії – ключик до маленьких сердечок і чудова інвестиція не тільки у розвиток інтелектуальний, а також і духовний.

Тому, дорогі батьки, тітки, хресні (особливо!) цю чудову річ – must have.

І не тільки для діток. Якщо ви ніяк не зберетеся прочитати врешті Святе Письмо – почніть із пригод, які пропонує ця книжка. Бог говорить до нас по-різному. І може саме час Його почути?»

ДИВЕНСВІТ