З’їзд молоді Хмельницького деканату

      Коментарі Вимкнено до З’їзд молоді Хмельницького деканату

DSC_0669 зменшене28 травня 2016 з благословення Архиєпископа і Митрополита Василія Семенюка, адміністратора Кам’янець-Подільської Єпархії вперше в історії цієї Єпархії у місті Хмельницькому відбувся з’їзд молоді Хмельницького деканату. Організували захід голова молодіжної комісії Кам’янець-Подільської Єпархії о. Анатолій Венгер спільно о.м. Іваном Данкевичем та парафіянами Катедрального храму Різдва Пресвятої Богородиці.

DSC_1037 зменшенеНа з’їзд молоді приїхали 80 дітей різного віку. Захід розпочався Божественною Літургією, відтак о. Анатолії звернувся до усіх присутніх з духовним словом. Напротязі усього дня усі танцювали банси, бавилися у захоплюючі ігри, вікторини, естафети, а також запускали повітряних зміїв. Також кожна парафіяльна спільнота представляла себе, свої таланти у вигляді сценок, пісень, віршів. Для організації та проведення табору були залучені аніматори, катехити та волонтери з катедрального храму.

DSC_1086 меншенеПісля обіду для молоді проводили два майстер-класи: декорування свічок та мистецтва якісного фотографування. Варто зазначити, що майстер-клас з фотографування проводила Катерина Пташник, підопічна благодійного фонду Карітас, що діє при парафії. Дітей нагодували смачним обідом та частували печивом та фруктами. Наприкінці заходу усі отримали благословення та привітання владики Василія Семенюка, який зателефонував, щоб звернутися до учасників з’їзду.

Дякуємо усім організаторам та учасникам, волонтерам та жертводавцям.

Фотоальбом З’їзду молоді Хмельницького деканату