Перша Сповідь та урочисте святе Причастя на парафії Архистратига Михаїла

      Коментарі Вимкнено до Перша Сповідь та урочисте святе Причастя на парафії Архистратига Михаїла

DSC_241712 червня 2016 року Божого в храмі Архистратига Михаїла м.Хмельницького відбулась Свята Літургія, на якій молилися за дітей, які вперше приступили до святого Таїнства Сповіді й урочистого Святого Причастя. В цьому храмі парафіяни мали таку урочистість вперше. Ще з 8:00 години ранку до церкви почати сходитись діти разом з батьками, хрещеними й рідними. Протягом року вони старанно готувались до цієї події на заняттях Недільної школи ім.Івана Павла ІІ, що діє при парафії, під опікою о. Віталія Футорського та катехита Олени Цимбалюк. DSC_2543Так, напередодні 8 дітей вперше в своєму житті посповідалися. Приємно відмітити й те, що до сповіді разом з дітками приступали рідні і близькі, дехто, хоча й у дорослому віці, але сповідалися також вперше.

Урочистості розпочалися на порозі храму, де отець прочитав молитви, благословивши дітей, які із запаленими свічками, разом з батьками й хрещеними, промовляючи Символ віри, зайшли у храм.

DSC_2554Після Літургії в церкві вже у дитячому виконані лунали вірші й пісні. Так, діти порадували присутніх підготовленим концертом, після свята кожній дитині отцем були вручені Пам’ятки Першої сповіді й урочистого святого Причастя. На закінчення отець подякував усім батькам та рідним, катехитці Олені за її роботу з дітьми та усім, хто долучився до сьогоднішнього свята.

Катехит Олена Цимбалюк