Кіно “просто неба” від соціальної ініціативи “Хтось не зробить” ХОБФ Карітас

      Коментарі Вимкнено до Кіно “просто неба” від соціальної ініціативи “Хтось не зробить” ХОБФ Карітас

13775533_1002266646561486_8493207564037017242_nХмельничани мають нагоду щотижня переглядати цікавий та змістовний фільм на природі, не витрачаючи при цьому багато коштів. Сім’ї з дітьми поєднують перегляд фільму з активними іграми з дітьми на природі. Проблема спільного культурного та екологічного відпочинку поступово вирішується. Кожен має нагоду висловити свою думку та запропонувати цікавий фільм для наступного перегляду. Головне, щоб він пропагував сімейні цінності.

Соціальна ініціатива «Хтось не зробить» проект патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ, який провадить ХОБФ «Карітас» у м. Хмельницькому продовжує проект з перегляду фільмів під відкритим небом «Кіно просто неба», метою якого є популяризація екологічного та культурного сімейного відпочинку.

Ми звернули свою увагу, що часто сім’ям не вистачає спілкування, спільного відпочинку, згуртованості, взаємодії між собою. В сучасному ритмі життя важко викроїти час на спільний відпочинок.

13876285_1081472658604812_4417652467504593639_n«Перший перегляд фільму мене приємно вразив! Така велика кількість глядачів (близько 300 осіб) яскраво свідчить, що це потрібна справа, яку слід продовжувати. Особливо приємно, коли телефонують незнайомі люди та пропонують цікаві фільми для перегляду. Всі пропозиції ми обов’язково розглянемо » – зауважує координатор проекту «Щаслива сім’я» соціальної ініціативи «Хтось не зробить», Ольга Нагорна.

Таким чином наша соціальна ініціатива «Хтось не зробить», продовжує показ фільмів у «Кіно просто неба», що буде корисним як для молодих сімей, так і для неодружених, а також для сімей «зі стажем».

Цим проектом ми акцентуємо увагу на необхідності та корисності спільного сімейного відпочинку, на важливості здорового способу життя та відпочинку, пропагуємо загальнолюдські цінності, зокрема щодо сімейних відносин, привертаємо увагу до екологічного питання на відпочинку. Судячи з телефонних дзвінків та дописів на наших інтернет сторінках, у заходу є майбутнє, питання сімейних цінностей турбує хмельничан.

Перегляд фільмів буде проходити щоп’ятниці або щосуботи, в парках міста, день та година можуть змінюватися в залежності від погоди та пори року. Слідкуйте за інформацією.