Щорічна акція “Листи до Святого Миколая” при БФ “Карітас Хмельницький”

      Коментарі Вимкнено до Щорічна акція “Листи до Святого Миколая” при БФ “Карітас Хмельницький”

imgonline-com-ua-compressedtxdnp69ocb9sПідготовка триває! Ось уже п’ятий рік поспіль на базі Хмельницького обласного благодійного фонду «Карітас» організовується акція «Листи до Святого Миколая».

Підготовка до улюбленого дитячого свята розпочинається задовго до визначеної дати. Ще у місяці жовтні діти складають свої побажання та малюють малюнки Чудотворцю. А починаючи з листопада, перед працівниками фонду стоїть найвідповідальніше завдання – знайти втілювачів дитячих мрій, щоб жодний написаний лист не був забутий чи загублений.

%d0%b4%d0%be%d1%88%d0%ba%d1%96%d0%bb%d1%8c%d0%bd%d0%b0-%d0%b3%d1%80%d1%83%d0%bf%d0%b0Приємно відмітити, що цьогорічна благодійна ініціатива набула небачених масштабів і зможе ощасливити близько 600 дітей. Більше того, розширюється «географія» акції. Святий Миколай побуває не лише в інтернатних закладах Хмельницької області, але й навідається до діток з Тернопільщини. В грудні зі своїми помічниками Чудотворець планує завітати в гостини до наступних навчальних установ:

·Гримайлівська санаторна школа-інтернат;

·Теребовлянський навчально-реабілітаційний центр;

·Центр соціально-психологічної реабілітації дітей «Щасливе дитинство» в Полонному;

·Ізяславський навчально-реабілітаційний центр.

imgonline-com-ua-compressedfuwom73unyobДо 17 грудня за сприянням учнів Хмельницького професійного ліцею «Сфери послуг» готується заключний концерт, в якому візьмуть участь підопічні «Карітас Хмельницький». Діти співатимуть пісні, розповідатимуть вірші, розігруватимуть сценки. По завершенні святкового дійства наступить довгоочікуваний момент – вручення подарунків Святим Миколаєм.

cnbg