Дитячий табір “Веселі канікули з Богом” у м. Хмельницькому

      Коментарі Вимкнено до Дитячий табір “Веселі канікули з Богом” у м. Хмельницькому

Із Благословення високопреосвященного Архиєпископа і Митрополита Тернопільсько-Зборівського Кир Василія Семенюка, адміністратора Кам’янець-Подільської Єпархії відбувся дитячий табір “Веселі канікули з Богом” при Катедральном храмі Різдва Пресвятої Богородиці. Табір проходив з 28 червня по 01 липя 2017 р.Б., за участю 40 дітей шкільного віку. Для дітей пртягом усіх днів працювали 7 аніматорів та 3 кухарі.

Протягом чотирьох днів діти пізнавали Господа через катехизи, які проводили аніматори та катехити з парафії, танцювали банси та співали пісні.

Гаслом та тематикою табору була вибрана фраза Блаженнішого Любомира Гузара: “Бути з Богом – це щастя…”

На закінчення кожного таборового дня разом з усіма дітьми молилися молебень до Ісуса Христа, у якому діти самі могли висловлювати свої наміри за що ми хочемо подякувати сьогодні на завершення таборового дня. У другий день табору молилися разом з усіма дітьми Святу Літургію, у чому нам допоміг о. Мирон Лушней, який Служив Святу Літургію та зупинявся на важливих моментах для пояснення того, що відбувається на конкретній частині Святої Літургії. Традиційно, останній день табору проходив з батьками, діти разм з ними співали, танцювали та розповідали те, що навчилися за усі дні табору.

Дякуємо усім, хто долучився до проведення табору.