Карітас запрошує на святкування Міжнародного дня захисту дітей

      Коментарі Вимкнено до Карітас запрошує на святкування Міжнародного дня захисту дітей

Протягом 1, 2 та 3 червня 2018 року у великих та малих містах України, зокрема і у Хмельницькому, відбудеться яскраве свято, присвячене Дню захисту дітей.

Це свято, як своєрідний Всеукраїнський флешмоб, пройде по всій Україні, від Заходу до Сходу, для привернення уваги громадськості до питань захисту прав дітей в Україні та їх добробуту, а також щоб подарувати незабутній час дітям та їхнім сім’ям.

Заходи будуть організовувати команди соціальних центрів Карітасу для дітей та сімей у громадських місцях для всіх охочих. У кожному такому центрі допомогу та підтримку отримують близько 60-100 дітей із сімей вразливих категорій: сироти; позбавлені батьківського піклування; вимушено переселені; з особливими потребами та інші.

У програмі передбачається ціла низка цікавих активностей: ігри (фрісбі, настільний теніс), конкурси, квести, вікторини, танці, вистави, малювання на асфальті, виставки та ярмарки дитячих робіт, майстер-класи та багато іншого.

Також на дітей чекають яскраві фотозони, батут, аквагрим, багато смаколиків, сувенірів тощо. Для батьків також передбачаються корисні та цікаві активності, психологічні тренінги та майстер-класи.

Благодійні пожертви та кошти, виручені під час свята, будуть використані на літні табори для дітей із вразливих груп або інші потреби. Організатори свята запрошують приходити за незабутніми враженнями.

Інформаційний ресурс УГКЦ