Лідери спільноти “Подружні зустрічі” відвідали м. Хмельницький

      Коментарі Вимкнено до Лідери спільноти “Подружні зустрічі” відвідали м. Хмельницький

24 лютого 2019 р. Б.  у катедральний храм Різдва Пресвятої Богородиці УГКЦ міста Хмельницького приїхали з офіційним візитом представники  міжнародної спільноти «Подружні зустрічі», зокрема серед них були національні лідери спільноти п.Богдан і п.Оля Чайківські.

Мета їхнього візиту – представлення спільноти «Подружні зустрічі», яка є в лоні УГКЦ і запрошення до участі наших парафіян у реколекціях для подружніх пар різного вікового стажу.

Коротка довідка:

Подружні зустрічі  (Encounters of married couples) є міжнародною спільнотою, що має на меті поглиблення взаєморозуміння між чоловіком та дружиною, піклування про єдність і тривалість подружжя згідно з вченням Вселенської Церкви.

Діяльність спільноти «Подружні зустрічі» сприяє повноті християнського життя і досконалій любові, здійсненню покликання кожної людини до святості через Тайну Подружжя.

Заснування спільноти в лоні УГКЦ відбулося в 1999 р.Б. На даний час існує 5 центрів (Київ, Львів, Тернопіль, Івано-Франківськ, Чортків), в яких працює 33 пари аніматори-волонтери, 11 священників, 2 сестри-монахині. За цей період основні реколекції відвідали майже 3000 подружніх пар-учасників.

На «Подружні зустрічі» приходять люди різного віку, з різним подружнім досвідом і різною мірою набожності, з різними почуттями, які пов’язують або розділяють їхнє подружжя.

Спільнота “Подружні зустрічі” організовує реколекції дл для подружніх пар, що відбуваються у Марійському духовному центрі с. Зарваниця. До участі в реколекціях запрошуються ОБОВ’ЯЗКОВО РАЗОМ ЧОЛОВІК та ДРУЖИНА.

«Ми запрошуємо кожну пару, яка прагне, щоб її спільне життя безперервно розвивалось».

Тільки ті сім’ї, які впускають Господа у своє життя можуть бути по-справжньому щасливими. Бо лише Він здатен підтримувати нас серед усіх клопотів сімейного життя.

У нас на парафії існує парафіяльна спільнота «Подружні зустрічі», яка щосереди о 19.00 збирається для спільної молитви, читання св. Письма і глибшого пізнання свого подружжя. Щиро запрошуємо подружні пари долучатися до нас, а також знайти час для відвідування реколекції спільноти «Подружні зустрічі», які будуть відбуватися у Великий піст.

Координати для запису на реколекції:

Богдан і Оля Чайківські 067-9079219, 097-8488510.

Повідомила Ольга Ковальчук