Табір для дітей “Веселі Канікули з Богом” при катедральному храмі Різдва Пресвятої Богородиці м. Хмельницького

      Коментарі Вимкнено до Табір для дітей “Веселі Канікули з Богом” при катедральному храмі Різдва Пресвятої Богородиці м. Хмельницького

З Благословення Архиєпископа і Митроплита Василія Семенюка, адміністратора Кам’янець-Подільської Єпархії, з 15 липня 2019 р. Божого протягом тижня при катедральному храмі Різдва Пресвятої Богородиці м. Хмельницького проходив табір для дітей “Веселі канікули з Богом”. Спільно з місцевими аніматорами і волонтерами табір проводив о. Микола Шпітальний та брат Тарас Пастушенко, випускник Тернопільської Вищої Духовної емінарії ім. Патріарха Йосипа Сліпого.

Щоденно для учасників табору служили Святу Літургію, готували науки-катехизації. Протягом дня діти мали нагоду танцювати банси, грати в ігри, забави, та свої руками втілювати цікаві ідеї на майстеркласах. Також кожного дня на всіх дітей чекав смачний обід та підвечірок, які готували парафіяни храму.

Щороку так стараємося залучити дітей, щоб їхнє дозвілля проходило в радості і без гріха. Тематикою цьогорічного табору були слова Login і password (пароль). Логін – це Ісус Христос, а пароль – Любов. І так з цими двома чинниками можемо дістатись до нашої кінцевої мети до неба, до вічності, до якої всі ми йдемо.

Щиро дякуємо усім жертводавця, аніматорам, волонтерам, які спричинилися до проведення цього табору. Сподіваємося, що це час, який проводили діти біля храму посприяє їхньому духовному зростанню і на благо нашої держави.

о. Микола Шпітальний