У Хмельницькій обласній філармонії відбулись урочистості з нагоди завершенння акції “Листи до святого Миколая”

      Коментарі Вимкнено до У Хмельницькій обласній філармонії відбулись урочистості з нагоди завершенння акції “Листи до святого Миколая”

19 грудня 2019 р. Б., з Благословення Преосвященного Владики Івана (Кулика) до Дня Святого Миколая у Хмельницькій обласній філармонії проведено справжнє свято з театралізованим дійством та подарунками в рамках акції «Листи до святого Миколая» для дітей, що опинилися в складних життєвих обставинах та є підопічними БФ “Карітас-Хмельницький”
День святого Миколая – це свято віри, світла і добра. Свято, яке виховує культурні цінності, вчить милосердю, великодушності і любові до оточуючих людей.
З вітальним словом до дітей та їх батьків звернулись владика Іван Кулик, правлячий єпископ Кам’янець-Подільської Єпархії Української Греко-Католицької Церкви, голова Хмельницької обласної ради Михайло Васильович Загородний та Хмельницький міський голова Олександр Сергійович Симчишин.
Також Хмельницький міський голова привітав митрофорного протоієрея Івана Данкевича – настоятеля Хмельницького храму Різдва Пресвятої Богородиці Української, директора Хмельницького обласного благодійного фонду «Карітас» та вручив відзнаку міського голови!
Подарунки до свята Миколая на заході отримали 196 дітей.
Дякуємо всім за організацію та проведення святкового заходу та акції “Листи до святого Миколая”.

Пресс-служба Карітас-Хмельницький