Преосвященний Владика Іван (Кулик) служив Архиєрейську Божественну Літургію на парафії Пресвятої Тройці м. Хмельницького

      Коментарі Вимкнено до Преосвященний Владика Іван (Кулик) служив Архиєрейську Божественну Літургію на парафії Пресвятої Тройці м. Хмельницького

05 січня 2020 року Божого Преосвященний владика Іван (Кулик), єпископ Кам’янець-Подільської Єпархії служив Архиєрейську Божественну Літургію на парафії Пресвятої Тройці в м. Хмельницькому. Архиєрей очолив богослужіння на запрошення адміністратора парафії о. Романа Соколовського.

До слова, парафії Персвятої Тройці цього року виповнюється 10 років і ця церква є друга по застуванню в місті Хмельницькому. Біля церкви є адміністративний будинок, в якому проживають священники з сім’ями, а також і Преосвященний владика Іван.

Від недавнього часу, рішенням міської ради вулиця, яка окреслює адресу парафії була переіменована на честь Митрополита Андрея Шептицького.

На завершення Богослужіння архиєрей подякува о. Роману Соколовському за його служіння і також усім парафіянам за спільну молитву. В Свою чергу о. Роман привітав владику і також подякува за спільну молитву та благословення. Усім співали многоліття та молились за мир молитвою Боже Великий Єдиний.

 

 

Повідомив о. Роман Соколовський