(ВІДЕО) Благодійний фонд Карітас-Хмельницький вручив близько 1000 подарунків для дітей в рамках акції “Листи до Святого Миколая”

      Коментарі Вимкнено до (ВІДЕО) Благодійний фонд Карітас-Хмельницький вручив близько 1000 подарунків для дітей в рамках акції “Листи до Святого Миколая”

Близько тисяча дітей-сиріт, з інвалідністю та з малозабезпечених родин отримали подарунки від Миколая. Допомогли святому його помічники: працівники обласного благодійного фонду “Карітас” та благодійники. Більше місяця з 12.11.20 року по 18.12 20 року тривала Акція «Листи до святого Миколая». Долучалися містяни до акції по різному – одні благодійники брали листи діток та так реалізовували їх мрії, інші підтримали наш проект на сайті Української Біржі Благодійності, а ще переказували кошти на наш рахунок.

Директор фонду “Карітас” Іван Данкевич додає, працівники фонду пильно стежили, щоб ні один лист не загубився, і жодна дитина не залишилась без подарунка.

“Ми справді радіємо разом з цими дітьми, тому що кожен день виснажливої праці, копіткої, приносить результати. Посмішка на устах дітей, радість в їхніх очах, радість батьків”, – каже Іван Данкевич.

Прес-служба БФ Карітас-Хмельницький