Відійшла у вічність Любов Романишина, активна парафіянка храму священномученика Йосафата (м.Кам’янець-Подільський)

      Коментарі Вимкнено до Відійшла у вічність Любов Романишина, активна парафіянка храму священномученика Йосафата (м.Кам’янець-Подільський)

10 березня 2021 р.Б. відійшла по небесну нагороду активна парафіянка храму священномученика Йосафата (м.Кам’янець-Подільський) Любов Романишина.

До останніх днів пані Любов брала активну участь у житті парафіяльної спільноти, зокрема співала в церковному хорі, була головою архибратства Матері Божої Неустанної Помочі. Служила іншим своїм прикладом, словом та щирою молитвою. Ті, хто мав радість знатися з нею, досвідчували її доброту, підтримку, ентузіазм, щире співпереживання, безкорисливість та смирення.

Пані Любов доклала чимало зусиль для відродження Української Греко-Католицької Церкви  в Кам’янці-Подільському. Вона була при основі її відродження і дуже хотіла, щоб Церква розвивалася та процвітала. Зрештою, не шкодувала для цього ні своїх сил, ні часу. Як справжній свідок своєї віри, вона пройшла шлях від молитов просто неба до урочистих богослужінь у храмі.

За словами блаженного редемпториста свщм.Василія Величковського: «Дитина Марії ніколи не загине!», тому поручаємо її світлу душу в опіку Богородиці. Нехай Вона стане найправдивішим свідком її добродійств на порозі вічності перед Богом.

Просимо про молитву за упокій її душі та силу для родини, щоб перенести втрату.

Запрошуємо сьогодні долучатися до молитви наживо із парафіяльної сторінки свщм.Йосафата у facеbook – https://www.facebook.com/josafat.kam.pod . Початок о 20:00-Парастас, опісля молитва на вервиці.

сестра Наталія Заліська