Парафія Святого Димитрія у смт Антоніни висадила сосни та плодові дерева в межах щорічної акції “Посади дерево миру”

      Коментарі Вимкнено до Парафія Святого Димитрія у смт Антоніни висадила сосни та плодові дерева в межах щорічної акції “Посади дерево миру”

10 квітня в Антонінському сквері Потоцьких (смт Антоніни Красилівського р-ну Хмельницької обл.) парафія Святого Димитрія УГКЦ у межах великопосної екоініціативи «Екологічне навернення для порятунку створіння» та екосоціальної ініціативи «Посади дерево миру» висадила сосни та плодові дерева, серед яких яблуні та груші, надані церковною екоінституцією в межах щорічної акції «Парафіяльні сади», передає Інформаційна служба Бюро УГКЦ із питань екології.

Організатор заходу о. Павло Завіша, референт Бюро УГКЦ у Кам’янець-Подільської єпархії, констатує: «Створення цього «куточка милосердя» на парафії, відповідно до постанов 87-ї сесії Синоду Єпископів КГВА, дасть у майбутньому змогу збирати фрукти для потребуючих місцевих мешканців і так зримо уприсутнювати милосердну любов Творця до свого створіння».

Екобюро УГКЦ  у Кам’янець-Подільській єпархії  висловлює вдячність місцевій владі за сприяння і підготовку території під зелені насадження,  особливо голові Антонінської громади п. Анатолію Оцалюку. Окрема вдячність – парафіянам церкви Святого Димитрія, які пожертвували власний час і сили й допомогли в реалізації ініціативи.

Отець Павло сподівається, що цей екосоціальний захід сприятиме плеканню відповідального ставлення до довкілля та ближніх і закликає берегти чистоту душ і світу, у якому живемо.

Бюро УГКЦ з питань екології