У місті Хмельницькому при катедрі відбувся табір “Веселі канікули з Богом”

      Коментарі Вимкнено до У місті Хмельницькому при катедрі відбувся табір “Веселі канікули з Богом”

Цими дями, з благословення Преосвященного владики Івана Кулика при катедральному Храмі Різдва Пресвятої Богородиці у м. Хмельницькому, відбувся дитячий літній табір «Веселі Канікули з Богом». Організацією табору зайнялися священники катедрального храму. Проведення та наповнення програми, катехизацію організував семінарист третього курсу Тернопільської Вищої Духовної семінарії ім. патріарха Йосифа Сліпого, брат Ярослав.

Участь у таборі мали змогу взяти діти віком від 6 до 16 років. Загальна кількість дітей, що вирішили цікаво та духовно провести своє дозвілля сягнула 45 дітей.

Кожен день табору був надзвичайно цікавим та корисним для дітей, оскільки програма була складена так, щоб діти мали змогу збагатитися духовно та фізично. У парі з руханками, танцями та іграми, катехизація проходила надзвичайно цікаво.

За час проведення дитячого табору, кожна дитина мала можливість навчитися чогось нового, зокрема рукоділля, оскільки кожного дня були малі гуртки, де кожен міг вибрати собі заняття до вподоби.

о. Максим Колодчак