У Хмельницькому відбувся молитовний сніданок за участю представників різних конфесій, місцевої та обласної влади

      Коментарі Вимкнено до У Хмельницькому відбувся молитовний сніданок за участю представників різних конфесій, місцевої та обласної влади

20 серпня, до 30-ї річниці з дня проголошення Незалежності України у місті Хмельницькому, традиційно відбувся Молитовний сніданок, який організовує Хмельницька міська рада спільно з Духовною Радою міста. Захід відвідали представники влади міста та області, військові та представники громадськості, духовенство усіх конфесій.

У Заході взяли участь Преосвященний владика Іван Кулик, єпископ Кам’янець-Подільської Єпархії та отець Іван Данкевич, голова Духовної Ради міста.

Сам захід розпочався  з молитви “Отче наш” у виконанні Хмельницького муніципального хору. Дуже чуттєво пролунала молитва з уст семирічної Мілани. Гості сніданку молились за добробут держави, а також згадали тих, хто віддав своє життя за Україну на сході.

Свої настанови та побажання учасникам Молитовного сніданку озвучили голова Духовної ради міста отець Іван Данкевич, Єпископ Хмельницький і Кам’янець-Подільський Православної церкви України Владика Павло, єпископ Української Греко-Католицької Церкви Іван Кулик, Український римо-католицький єпископ Леон Дубравський.

Сьогодні в ім’я майбутнього України лунали молитви від представників медичної галузі, освітян, видатних спортсменів, військових. Всі учасники заходу мали змогу поспілкуватися під час спільного чаювання у знак взаємної поваги та партнерства між церквою і державою.

Наприкінці заходу хоровий колектив виконав пісню-молитву «Боже Великий, Єдиний, Нам Україну храни».

Джерело: Хмельницька оюласна рада, Хмельницька міська рада