Преосвященний Владика Іван Кулик уділив дияконські свячення

      Коментарі Вимкнено до Преосвященний Владика Іван Кулик уділив дияконські свячення

У неділю, 29 серпня, у катедральному храмі Різдва Пресвятої Богородиці  міста Хмельницького, відбулася урочиста Архиєрейська Божественна Літургія, яку очолив Преосвященний владика Іван Кулик, єпископ Кам’янець-Подільської Єпархії у співслужінні адміністратора катедрального храму о. м. Івана Данкевича.

Також у цей день до священичої спільноти нашої єпархії долучився новопоставлений отець-диякон. Під час Богослужіння Преосвященний Владика уділив дияконські свячення випускнику Тернопільської Вищої Духовної Семінарії імені Патріарха Йосифа Сліпого піддиякону Василю Федінчуку.

Після Богослужіння архиєрей привітав нововисвяченого отця-диякона Василя, побажавши ревного служіння, віддавши під покров нашої Небесної Заступниці – Пресвятої Богородиці. В свою чергу отець-диякон Василь висловив щиру подяку владиці за душпастирське і батьківське благословення для служіння у Христовому винограднику, подякував усім хто провадив, молився і допоміг стати на дорогу дияконського служіння, а також своїм рідним та друзям.

о. д-н. Іван Стручук