До БФ “Карітас-Хмельницький” з робочим візитом завітала президент Карітас-України п. Тетяна Ставнича

      Коментарі Вимкнено до До БФ “Карітас-Хмельницький” з робочим візитом завітала президент Карітас-України п. Тетяна Ставнича
4-5 жовтня 2021 року, до БО «БФ « Карітас-Хмельницький УГКЦ» з робочим візитом завітала президент “Карітас-Україна” пані Тетяна Ставнича.
Перший день візиту розпочався із зустрічі з владикою Іваном Куликом, єпископом Кам’янець-Подільської Єпархії та директором Фонду, синкелом Кам’янець-Подільської єпархії о.м. Іваном Данкевичем, а також був присвячений активному спілкуванню з місцевими громадськими активістами та волонтерами в особі Олени Дейни, Ігоря та Тетяни Гончар, Михайла Чайковського.
Того ж дня відбулася зустріч з дітьми та бенефіціарами організації, а також колективом фонду.
В рамках візиту відбулися робочі зустрічі з мером міста Хмельницького Олександром Симчишиним, головою Хмельницької обласної ради Віолетою Лабазюк, керівником головного управління Національної соціальної сервісної служби України Інною Ящук, керівництвом Управління праці та соціального захисту населення Хмельницької міської ради Воронецьким Слов’яном Ільковичем та Коноваловим Юрієм Васильовичем.
У другий день візиту відбулося ознайомлення та представлення напрямків роботи Благодійної організації «Благодійного фонду «Карітас-Хмельницький УГКЦ» та зустрічі з членами Опікунської Ради Соціального Центру БО «БФ «Карітас-Хмельницький УГКЦ» – Дмитром Шевченком, Андрієм Кветком та Ігорем Гончарем. Завершився день зустріччю з соціально дієвими священиками Кам’янець-Подільської єпархії.