При парафії УГКЦ м.Шепетівки діє проект для розвитку молоді “Школа виживання”

      Коментарі Вимкнено до При парафії УГКЦ м.Шепетівки діє проект для розвитку молоді “Школа виживання”
Вже близько місяця триває реалізація проєкту “Школа виживання”. І тут говоримо не лише про фізичні навички, а також про духовний розвиток молоді.
Що означає “бути вірним Богові та Україні”? Якою є християнська мораль? Які цінності найважливіші?
Про це говорили на черговому занятті “Школи виживання”.
“Вірити – це довіряти. Інколи буває, що ми віримо в існування Бога, але не довіряємо Йому. Людина може бути ідеальна у виконанні всіх моральних та етичних законів, виконувати заповіді і збоку здаватися праведною в очах людей. Але в час, коли Бог звертається до нас із пропозицією наслідувати Його, тоді людина показує наскільки довіряє Богові, тоді показує, хто чи що є основним в її житті”, – зауважив під час заняття пластун та семінарист Вищої Духовної Семінарії імені Патріарха Йосипа Сліпого Максим Ващенко.
Після духовного спілкування вихованці “Школи виживання” мали нагоду поспівати під гітарний супровід та вивчити нових пісень у майбутні мандри з виховником Віталій Чапалюк.
Проєкт “Школа виживання” реалізовується Шепетівською парафією УГКЦ спільно з Шепетівським осередком НСОУ “ПЛАСТ” та має на меті навчити молодь тривалого мандрівництва та виживання у природі.
о. Василь Боднар