(ВІДЕО) БФ «Карітас-Хмельницький» провів благодійний концерт в рамках акції «Листи до святого Миколая»

      Коментарі Вимкнено до (ВІДЕО) БФ «Карітас-Хмельницький» провів благодійний концерт в рамках акції «Листи до святого Миколая»

Напередодні Дня Святого Миколая благодійний фонд «Карітас-Хмельницький УГКЦ» провів благодійний концерт в рамках акції «Листи до святого Миколая». Понад тисячу дітей отримали омріяні подарунки. Про її старт благодійний фонд “Карітас” оголосив 15 листопада. Сьогодні акція фінішувала. Малеча з багатодітних сімей, сироти, діти з інвалідністю отримали те, про що просили Чудотворця в листах. Втілити їхні бажання допомогли небайдужі благодійники.

Метою акції є допомогти кожному наслідувати гарний приклад діянь Чудотворця та принести свято, радість, віру в чудеса з подарунками та вітаннями від Св. Миколая малюкам, котрі цього потребують.
З вітальним словом до присутніх звернулись Преосвященний Владика Івана Кулика – єпископ Кам’янець-Подільської Єпархії Української Греко-Католицької Церкви. Слово мали також представники міської влади.
Яскраву програму з багатьма колективами подарували дітям організатори заходу: вихованці відділення класичного танцю та народно-сценічного танцю Хмельницької дитячої школи мистецтв, вихованці Хмельницької школи мистецтв «Райдуга», вихованці народного художнього ансамблю стилізованого танцю «Альборадо», Хмельницького палацу творчості дітей та юнацтва, студентський літературний театр «Глорія» Хмельницького національного університету.
Після концерту діти отримали подарунки від святого Миколая (солодощі, іграшки, книжки, засоби особистої гігієни, одяг та взуття).
БО “БФ Карітас-Хмельницький” висловлює щиру вдячність усім Помічникам святого Миколая за допомогу в реалізації дитячих мрій.