Капелани Кам’янець-Подільської Єпархії в цих днях перебували на сході України задля підтримки наших військових у Різдвяний період

      Коментарі Вимкнено до Капелани Кам’янець-Подільської Єпархії в цих днях перебували на сході України задля підтримки наших військових у Різдвяний період

20-24 грудня о. Василь Боднар капелан УГКЦ м. Шеперівка та о.Андрій Миколів перебували на сході України. Вирушили в таку мандрівку, щоб морально та духовно підтримати наших військових на передодні новорічних та Різдвяних свят, а також передати їм невеличкі подарунки від Св.Миколая.

За час поїздки нам вдалося відвідати 6 позицій, та близько 200 військових. Ми спілкувалися, молилися, служили Божественну Літургію, окроплювали свяченою водою приміщення та транспорт.
На кожній позиції ми залишили Вифлеємський вогонь миру, переданий Шепетівським осередком Національної скаутської організації “Пласт”.

Найбільше солдати раділи дитячим малюнкам, адже саме заради їхнього майбутнього вони там сьогодні, ризикують своїми життями. Їм було приємно, що про них пам’ятають, переживають і дбають!

Хочемо скласти щиру подяку всім, хто долучився до організації цієї поїздки, збором продуктів, коштів, а саме:
– Парафії св Кирила і Мефодія смт. Теофіполь;
– Парафії св. Димитрія смт. Антоніни;
– Антонінському ліцею (за малюнки, листівки, кошти).
– Ленковецькому ліцею (за малюнки, листівки, продукти)
– Парафії Бориса і Гліба м. Шепетівка
– Парафії Непорочного зачаття м. Шепетівка
Разом зможемо все!

Повідомив о. Андрій Миколів