Святкування храмового празника парафії св. Володимира у м. Деражня

      Коментарі Вимкнено до Святкування храмового празника парафії св. Володимира у м. Деражня

У Неділю 31 липня 2022 року Божого, з нагоди святкувань храмового празника, Преосвященніший владика Іван, єпископ Кам’янець-Подільської Єпархії очолив урочисту Архиєрейську Божественну Літургію на парафії Святого Володимира у м. Деражня, Співслужили з Архиєреєм адміністратор храму о. Мар’ян Головецький, о.м. Іван Данкевич з Хмельницького та інші священнослужителі.

У своїй промові  владика Іван звернув увагу на важливості відвідуванні храму, адже «тут ми можемо почути що Бог хоче нам сказати, як жити у цьому світі, хоче з нами співпереживати і радіти. З Євангельської розповіді, сьогоднішного дня, можемо зауважити що Ісус зцілює двох сліпців і німу людину. Це сцілення черговий раз показує що Бог, який прийшов на цей світ, похиляється над людськими немочами, недосконалостями. І для нашого зцілення необхідно дві речі: перша – прохання (молитва) про оздоровлення, чи фізичного чи духовного; а друга – віра у те, що справді Бог може це зробити».

Отець Мар’ян  подякував владиці Івану і всім присутнім за спільну молитву, побажавши усім духовних благ, миру і злагоди.

Відтак відбулося водосвяття, мирування і окроплення свяченою водою вірних.