У Городку освятили соціальний центр при парафії УГКЦ

      Коментарі Вимкнено до У Городку освятили соціальний центр при парафії УГКЦ

13 жовтня 2022 року Божого Преосвященний владика Іван, єпископ Кам’янець-Подільської єпархії, очолив Вечірню з Литією на парафії  Святого Юрія Переможця у  м. Городок, з нагоди свята Покрову Пресвятої Богородиці, а також відбулося освячення соціального центру, облаштованого у рамках мікрогранту за підтримки Благодійного фонду «Карітас Хмельницький УГКЦ».

На молитві та освяченні була присутня президентка Благодійного фонду «Карітас України» Тетяна Ставнича, директор Благодійного фонду «Карітас Хмельницький УГКЦ» митрофорний протоієрей Іван Данкевич, голова Городоцької громади Неоніла Андрійчук, секретар міськради Олена Гріх, парафіяни храму та внутрішньо переміщені особи.

У своєму зверненні владика Іван акцентував увагу на важливості допомоги ближньому. Особливо у цей складний час війни молитва і служіння ближньому є необхідними.  І цим соціальним центром, який є при парафії Святого Юрія, зможуть користуватися усі потребуючі. Перш за все, це вимушені переселенці, а також літні люди, які не мають належних умов для проживання.

В свою чергу о. Зіновій, адміністратор храму Св. Юрія Переможця, подякував владиці за спільну молитву, та всім, хто допоміг зреалізувати даний проект для добра і потреб людей.