Благодійний фонд Карітас-Хмельницький святкував 20-ту річницю з дня заснування

      Коментарі Вимкнено до Благодійний фонд Карітас-Хмельницький святкував 20-ту річницю з дня заснування

Святкування 20-ї річниці з дня заснування благодійного фонду Карітас-Хмельницький розпочалось урочистою Архиєрейською Божественною Літургією, яку очолив Архиєпископ і Митрополит Тернопільсько-Зборівський Василій, Преосвященніший владика Іван, єпископ Кам’янець-Подільський, у спвслужінні священників-директорів  регіональних осередків Карітас з усієї країни та священників УГКЦ м. Хмельницького. Відтак святкування продовжилось урочистостями у Хмельницькій обласні філармонії, де Карітас приймав вітання від міської, обласної влади, підприємців, волонтерів та усіх друзів БФ Карітас-Хмельницький.

Представники благодійного фонду приймали вітання і дякували усім, хто поряд усі ці роки. Зокрема дякували говному офісу Карітас-України за постійну підтримку, міжнародним партнерам і донорам за те, що надають можливість допомагати, місцевій владі та бізнесу за постійну, плідну і продуктивну співпрацю, за довіру і партнерство. Дякували усім працівникам і волонтерам, хто в різні часи долучався до допомоги, до праці, до різних проєктів і в різний спосіб! Бо кожен з них – це шматочок Карітасу і його успіхів.

В рамках святкування 20-ти річчя Карітас-Хмельницький також відбулись збори директорів локальних осередків Карітас України. Під час зустрічі обговорювали: взаємодію між різними рівнями мережі Карітасу України, напрямки розвитку мережі Карітасу України, стратегію гуманітарного реагування на 2023 рік, провадження в мережі Карітасу України системи управління ефективністю та розвитком потенціалу працівників.

Прес-служба єпархії