Друга формаційна зустріч Школи Християнського Аніматора у Хмельницькому

      Коментарі Вимкнено до Друга формаційна зустріч Школи Християнського Аніматора у Хмельницькому

DSC_001929 квітня 2017 р. Божого соціальна ініціатива УГКЦ «Хтось не зробить!», за підтримки ХОБФ «Карітас» на парафії Різдва Пресвятої Богородиці (м. Хмельницький) продовжує Школу Християнського Аніматора в м. Хмельницькому.

Друга формаційна зустріч ШХА в Хмельницькому вже стала історією. Учасники з’їхалися з різних міст єпархії (Сатанів, Кам’янець – Подільський, Деражня, Нетішин, Славута та інші, і звісно ж, м. Хмельницький, щоб навчитися або DSC_4734вдосконалити навички правильного планування та розробки програми літніх таборів.

Говорили про соціальне служіння УГКЦ, зокрема про те, що для нас означає слово «служити». Згадали також про Патріарха Йосипа Сліпого, розважали над його словами «Більшого бажайте», які сьогодні є особливо актуальними.

DSC_4785Не обійшлося, звісно, і без бансів. Адже без них наші майбутні аніматори не уявляють собі літніх християнських таборів. Цього разу не просто танцювали вже відомі, але і створили свій власний банс. Учасники повернулися додому втомлені, але щасливі.

Ольга Нагорна,

керівник соціальної ініціативи
“Хтось не зробить!” (м. Хмельницький)