У Хмельницькому збирають кошти на придбання дитячого соціального таксі.

      Коментарі Вимкнено до У Хмельницькому збирають кошти на придбання дитячого соціального таксі.

Найменш захищені люди нашого суспільства – це люди на візках, особливо якщо це діти. На вулицях таких людей часто не зустрінеш.
З 2016-го року завдяки: Хмельницькій міській владі, Волонтерському лідерському руху, БО ХОБФ “Карітас” та ГО “Світ без бар’єрів”, послуга “соціальне таксі” – допомагає людям на візках, що роками не були на вулиці отримувати ряд необхідних послуг в реабілітаційних установах та інших закладах міста.
“Соціальне таксі” – це мікроавтобус, спеціально обладнаний для комфортного перевезення людей з обмеженими фізичними можливостями. Дана послуга є доступною для кожної потребуючої людини та наразі – безкоштовною.
Кількість потребуючих в даній послузі зростає. Наразі додатково збільшилась кількість потребуючих за рахунок дітей з особливими потребами, що проходять заняття по реабілітації в “Соціальному центрі” ХОБФ Карітас.
Мета проекту “Дитяче соціальне таксі” допомогти дітям на візках та з ДЦП отримати необхідні для життя та здоров’я послуги, для цього плануємо закупити ще один спеціалізований автомобіль, саме для дітей з особливими потребами.

Ціна питання 18 000 $.
Кожна гривня є важливою, долучайтесь!

Реквізити:

р/р 26003052329081
МФО 315405
Код ЄДРПОУ 26216817

Щиро дякуємо усім.