Парафія Новомучеників Українського Народу міста Хмельницького святкувала свій перший храмовий празник

      Коментарі Вимкнено до Парафія Новомучеників Українського Народу міста Хмельницького святкувала свій перший храмовий празник

27 червня 2021 року Божого відбулось святкування храмового празника парафії Новомучеників Українського Народу м.Хмельницького. Духовне приготування парафіян та гостей розпочалоь з 22 червня і щодня після Божественної Літургії усі мали нагоду роздумувати про Новомучеників нашої церкви, а також слухати духовно-мистецькі твори від різних творчих колективів міста Хмельницького.

У вівторк до нашого храму завітав чоловічий вокальний квінтет МІКСТ Хмельицької Обласної Філармонії.

У середу для усіх звучав електронний орган з творчих рук заслуженої артистки України Наталії Молдован та під спів також заслуженої артистки України Олени Леонової.

https://fb.watch/6qJidLLLY5/

У четвер для усіх відбувалась молитва у стилі ТЕЗЕ, під проводом модератора Вікторії Стрекалової, школи Християнського життя і Євангелізації м. Красиліва.

У п’ятницю до нашого храму завітав Хмельницький муніципальний хор, керівник п. Ігор Цмур, а також приїхав з м. Львова о. Полікарп, що очолює місію постуляційний центр канонізації і беатифікації блаженних мучеників УГКЦ, який предствляв галерею ікон і житія новомучеників нашої церкви.

У суботу після Божетвенної Літургії відбулась он-лайн конференція ” Святий Іван Павло II і Україна”, доповідач п. Ірина Гнідик, кандидат історичних наук Лівівського політехнічного уніврситету. Ввечері відбулась вечірня, яку очолив Преосвященніший владика Іван Кулик, єпископ Кам’янець-Подільської Єпархії, після якої мав духовне слова до усіх писутніх.

Опісля до храму завітав камерний оркестр Хмельницької Обласної філармонії.

У день храмового празника Преосвященніший владика Іван Кулик спільно з адміністратором парафії о. Миколою Шпітальним молились утреню, відтак після відбулось зутріч владики парафіяльними дітьми і розпочалась урочиста Архиєрейська Божественна Літургія у співслужінні отців міста Хмельницького. Після відбулось освячення води та концертна програма від дітей парафії та творчого колективу “Козаки Поділля” Хмельницької Обласної Філармонії. Також відбувалось частування для усіх парафіян та гостей свята.

 

о. Микола Шпітальний