Пастирський візит владики Івана Кулика до громади вірних УГКЦ смт. Ярмолинці

      Коментарі Вимкнено до Пастирський візит владики Івана Кулика до громади вірних УГКЦ смт. Ярмолинці

У неділю 19 червня, преосвященний владика Кам’янець-Подільської єпархії Іван (Кулик) здійснив пастирський візит до громади вірних УГКЦ смт. Ярмолинці, Кам’янець-Подільського деканату. Співслужили Літургію адміністратор храму о. Зеновій (Маланюк), декан Кам’янець-Подільський о. Антон (Федик).

Під час Літургії владика Іван звернувся до присутніх зі словами проповіді. У своїй науці архиєрей звернув увагу на суть нашого життя, яке полягає в осягненні Божого Царства. Боже царство – це означає постійно перебувати з Богом. Прекрасним прикладом для нашого буденного життя є постаті святих, які живучи на Землі, маючи також певні проблеми, переслідування тощо, прагнули бути вірними Богу. Таким чином отримали вічний, блаженний «вінок» слави.

Після Літургії було здійснене освячення води, а також благословення підвального приміщення храму: катехитичний клас, кухню міні-пекарню, конференцзал і бібліотеку.

Владика Іван подякував кожному, хто вкладає свої зусилля для парафіяльного життя, як у молитовний так і у фізичний й  у матеріальний спосіб. Особливо відзначив о.Зеновія, подякував йому за старанну душпастирську працю.

Відтак Владика Іван поблагословив усіх та побажав усім добра, миру і злагоди.

о. д-н. Іван Стручук