Преосвященніший Владика Іван Кулик уділив дияконські свячення випускнику семінарії

      Коментарі Вимкнено до Преосвященніший Владика Іван Кулик уділив дияконські свячення випускнику семінарії

У неділю, 31 січня, у катедральному храмі Різдва Пресвятої Богородиці  міста Хмельницького, відбулася урочиста Архиєрейська Божественна Літургія, яку очолив Преосвященний єпископ Кам’янець-Подільський Іван Кулик у співслужінні адміністратора катедрального собору о. м. Івана Данкевича та о. Зіновія Маланюка, адміністратора храму «Св. влкмч. Юрія Переможця» м. Городок та інших співслужителів.

Також у цей день до священичої спільноти нашої єпархії долучився новопоставлений отець-диякон. Під час Богослужіння Преосвященний Владика Іван Кулик уділив дияконські свячення випускнику Тернопільської Вищої Духовної Семінарії імені Патріарха Йосифа Сліпого піддиякону Івану Стручуку. Варто зазначити, що для Кир Івана це було перше рукоположення кандидата у сан диякона.

Після Богослужіння Преосвященний Владика привітав нововисвяченого отця-диякона Івана, побажавши ревного служіння, віддавши під покров нашої Небесної Заступниці – Пресвятої Богородиці. В свою чергу отець-диякон Іван висловив щиру подяку  Преосвященному Владиці за душпастирське і батьківське благословення для служіння у Христовому винограднику, подякував усім хто провадив, молився і допоміг стати на дорогу дияконського служіння, а також своїм рідним та друзям.

Прес-служба Єпархії