Парафіяни храму Різдва Івана Христителя в с. Оринин долучилися до всесвітньої акції “Година Землі”

      Коментарі Вимкнено до Парафіяни храму Різдва Івана Христителя в с. Оринин долучилися до всесвітньої акції “Година Землі”

24-25 березня парафіяни Храму Різдва Івана Хрестителя в селі Оринин Кам’янець-Подільського  району, що на Хмельниччині єдналися в молитві і роздумах про те, як зберегти цей світ від злоби людини, яка є зранена гріхом.

24 березня парафія долучилася до Всесвітньої акції “Година Землі”. Після короткого  слова о. Василя Левицького, референта Бюро УГКЦ з питань екології Кам’янець-Подільської єпархії, люди молитовно, а пізніше вже кожен окремо о 20:30 долучилися до цієї акції вдома, відмовившись на одну годину від споживання енергоресурсів.

Дана акція мала на меті показати кожній людині, що природні ресурси є обмеженими, а тому кожен з нас є покликаний до їх економії.

Наступного дня отець Василь розповів людям про екологічні проблеми та способи їх вирішення. Люди прислухалися до порад і, в свою чергу, ділилися своїм досвідом, як можна зберегти довкілля і екологію.

На кінець отець-екореферент закликав людей, щоб не палили сміття, приготовляючись до сезонних робіт на городах та, щоб не нести вінків та штучних квітів на цвинтарі, бо це може завдати нашій екології і здоров’ю непоправної шкоди.

Бюро УГКЦ з питань екології